Synchronizace účtu

Synchronizace účtu

Info pro všechny hráče!

Synchronizujte si účet, abyste neztratili své charaktery/postavy. Když tak neučiníte a smažete hru, můžete postavu ztratit! 

Co v takovém případě dělat?

V případě, že nechtěně smažete svůj účet, můžete kontaktovat zákaznickou podporu (Customer Support Team), aby vám jej obnovili. Ovšem obnoví vám jej jen jednou. Takže se radši ujistěte, že synchronizace opravdu proběhla.

1)     Tlačítko připojení účtu

Jděte na Settings > Account > Klikněte Account Link tlačítko

2)     Odměny za propojení

Za propojení účtu obdržíte 300 červených diamatnů (Red Diamonds). Odměnu obdržíte do své schránky (Mailbox) po odkliknutí „Claim Link Account Reward“ (Obdržet odměnu za propojení účtu).

3)     Zpráva propojení účtů

Když máte svůj účet již propojen s nějakým z vašich vnějších účtů (Google, Facebook, Apple), vyskočí zpráva, která vás upozorní na fakt, že již máte s tímto vnějším účtem jeden herní účet propojen. „There is a character that is already linked to this account. Please choose a different SNS account.“

※ Můžete propojit pouze jeden herní účet z účtem vnějším. Posléze již vnější účet nejde změnit. 

※ Když nainstalujete hru znova, budete si muset zvolit jiný vnější účet k propojení..

4) Nemohu najít svůj charakter! Nevzpomínám si na server, kde jsem hrál.

Přihlášením pomocí vnějšího účtu, ke kterému jste připojili účet herní, můžete využít funkce „Find my Character“